Care1

Nem iPhone reparation
i Amager med Click & Deliver

Vi er klar til hjælpe, hvis din iPhone skal repareres nemt og hurtigt. Med Click & Deliver har vi gjort det enkelt for dig – og så er forsendelsen gratis.

iPhone rep i 3 nemme skridt

 1. Opret din servicesag online her
 2. Indsend eller indlever din telefon
 3. Modtag din reparerede iPhone m. post uden beregning
Care1 iphone reparation

iPhone reparation i Amager

Har du brug for iPhone reparation i Amager og omegn, så kontakt Care1. Vi sidder vi klar til at tage imod din iPhone og reparere den med kort ventetid og til gode priser. Vi er autoriseret Apple reparatør og har mangeårig erfaring i at reparere iPhone, iPad og andre enheder.

Vi er din kompetente partner, når du har behov for iPhone reparation i Amager eller en anden dansk by og ser frem til at tage imod din telefon, så du hurtigt kan få glæde af den igen.

Korte ventetider på reparation af iPhone

Selvom en iPhone er en robust og holdbar enhed, så kan det nogle gange ikke undgås, at den går i stykker. Det kan fx skyldes slag, fald eller væskeskader. Men når din iPhone er gået i stykker, er det rart at kunne få den repareret hurtigt, så du igen kan få glæde af den.


I Care1 har vi meget korte ventetider på reparation af iPhone. Nogle reparationer, såsom skærmskift, kan ofte klares samme dag, mens andre reparationer tager op til 5 dage. Ønsker du den hurtigst mulige service, kan du med fordel tage direkte kontakt til vores afdeling i København. Alternativt kan du benytte dig af vores Click & Deliver koncept, som du kan læse mere om nedenfor.

Care1 iphone reparation
Care1 iphone reparation

Click & Deliver i Amager

Vi tilbyder ikke direkte iPhone reparation i Amager, men med vores Click & Deliver service er det super let og hurtigt for dig at få din iPhone repareret af en autoriseret reparatør. Click & Deliver er ydermere en totalt Corona-sikret service, der er både praktisk og tidsbesparende. Vi tilbyder Click & Deliver i hele landet.

Sådan fungerer Click & Deliver:

Du opretter selv din sag på vores hjemmeside, hvorefter du modtager et servicenummer. Servicenummer og telefon indleveres derefter i din nærmeste Care1 butik – i København. Her bliver din enhed desinficeret, inden teknikeren gennemgår enheden og stiller diagnosen. Dernæst modtager du en email med informationer om din servicesag og bekræftelse af modtagelse. Ventetiden på reparation varierer, men ligger typisk på fem til syv dage. Alternativt kan du også vælge at sende din enhed til os med posten, hvortil vi betaler fragten. Og når reparationen er udført sender vi din iPhone til din adresse i Amager – kvit og frit.

Autoriseret iPhone reparation i Amager

En iPhone er en højteknologisk enhed med mange specialiserede dele. Derfor er det også vigtigt, at du altid vælger en autoriseret iPhone reparatør, når du skal have repareret din telefon. I Care1 er vi autoriseret af Apple, og vi anvender kun originale dele, når vi reparerer din telefon. Reparationerne foregår i ESD-sikrede, antistatiske omgivelser, og det er vigtigt for at sikre, at selve reparationen af ikke kommer til at forårsage nye problemer i fremtiden.

iPhone reparation til konkurrencedygtige priser

Som autoriseret iPhone reparatør samarbejder vi med alle forsikringsselskaber. Og har du en forsikring, der dækker din telefon, så vil det normalt være den bedste vej at gå, med mindre skaden falder ind under den almindelige reklamationsret. Men vi klarer selvfølgelig også reparationen, selvom du hverken har forsikring eller reklamationsret, der skal ind over.

En ny iPhone er en dyr anskaffelse, men har din telefon fået en skade, så behøver den ikke at være dyr at reparere. Vores priser på iPhone reparation er yderst konkurrencedygtige, og ved at vælge en autoriseret reparatør ved du, at du får en service, der er 100% i orden. Når vi stiller diagnosen, får du et skriftligt tilbud, så du ved præcist, hvad reparationen vil koste.

Vi reparerer alle nyere iPhone modeller

I udgangspunktet reparerer vi alle iPhone modeller, men har du en af modellerne i listen nedenfor, kan vi med garanti hjælpe dig.

 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone SE (2020)
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11
 • iPhone XS Max
 • iPhone XS
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 6S Plus
 • iPhone 6S
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone SE
 • iPhone 5S
 • iPhone 5C

Ofte stillede spørgsmål om iPhone rep

Prisen på iPhone rep afhænger af, hvor omfattende skaden er. Hos os får du altid et skriftligt tilbud, når vi har diagnosticeret problemet. Så ved du, hvad du kan forholde dig til.

I nogle tilfælde ja. Reparationer såsom skærmskift kan ofte udføres samme dag, mens andre, mere krævende reparationer tager længere tid. Kontakt os med din forespørgsel. Så bestræber vi os på at give dig et holdbart estimat.

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken med din iPhone – også uden at kontakte os først. Bor du ikke i en af de større byer, kan du med fordel benytte dig af vores Click & Deliver koncept.
Vi er autoriseret iPhone reparatør og anvender kun originale dele, når vi reparerer din telefon. Derfor vil din garanti også fortsat være gældende efter reparationen.
Ja, vi tilbyder lånetelefon i alle vores afdelinger, men ikke på sager, hvor enheden er sendt ind eller skal returneres.
Der vil altid være virksomheder, der er billigere end os. Men det er vigtigt at huske på, at vi benytter originale reservedele og er autoriserede af Apple. Benytter du dig af en meget billig reparatør, kan der opstå andre problemer i fremtiden. Derudover mister du din garanti, hvis reparationen ikke er udført ordentligt. Det vil således være billigere i længden at vælge os.

Kontakt os vedrørende iPhone reparation i Amager og omegn

I Care1 sidder vi klar til at diagnosticere din iPhone og reparere den, så du hurtigst muligt kan få glæde af den igen. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vores 7 afdelinger i hele landet, hvor vores uddannede teknikere sidder klar til at se nærmere på din sag. Alternativt kan du benytte dig af vores Click & Deliver koncept og selv oprette en sag her.

Loading...