Care1

care 1

autoriseret apple reparatør

Priser på reparationer

Vælg din Apple model herunder:

Ny skærm, nyt batteri eller byt til nyt?

Bestil din tid til reparation og få hurtig service!

Autoriseret Apple reparatør

Care1 er autoriseret reparatør af Apple produkter, så du er sikret kvalificeret hjælp, hvis uheldet er ude og der er behov for reparation af din iPhone, iPad, MacBook Pro, MacBook Air, dine AirPods eller andre Apple produkter. Haster udbedringen så kig ind i en af vores butikker i hele landet. Vi udskifter f.eks. en iPhone skærm på 45-90 minutter, ligesom vi kan installere et nyt batteri i din mobil på 30-90 minutter.

Skal du bruge en pris på reparation, så finder du udførlige lister med reparationspriser på adskillige Apple produkter her på siden. Findes dit Apple produkt ikke på vores prisliste er du altid meget velkommen til at kontakte eller komme ind i en af vores butikker for at få en pris på udbedring af skaden. Du finder vores Care1 butikker i København, Glostrup, Århus, Odense, Aalborg, og Rødekro. Du kan selv bestille tid til reparation her på siden. Det gør du ved at klikke på en af ”Bestil tid” knapperne, eller ved at klikke øverst i højre hjørne på bestil tid.

Har du et defekt produkt som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at tage forbi en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give en pris på en eventuel reparation. Er en reparation ikke omfattet af garanti, fremsendes et skriftligt tilbud på reparation. Ved modtagelse af din skriftlige/elektroniske accept, bliver reparationen påbegyndt. Ved accept af tilbud fraskrives fortrydelsesretten, idet dette er en ydelse, der påbegyndes straks efter modtagelse af det indsendte produkt og som specialordre baseret på serienumre på produktet. Kan der ikke konstateres fejl, brud, fysisk skade, væskeskader m.m. og/eller fremsendte tilbud afvises, opkræves et undersøgelsesgebyr. Dette dækker modtagelse, registrering og undersøgelse

Loading...