Care1

Care1 Erhverv

I finder os over hele landet – også i Norden

En erhvervsaftale med Care1 indebærer et utal af fordele. I får en kompetent og professionel servicepartner, der står for reparationen og servicering af virksomhedens mobilprodukter og IT.

Vi har syv fysiske Care1-butikker fordelt over hele landet – og dermed repræsenteret i Danmarks fem største byer. Vi dækker også Norden med to butikker fordelt i hhv. Sverige og Norge.

Med vores Click & Deliver-koncept behøver I ikke at være i nærheden af en af vores Care1-butikker. Fra arbejdspladsen kan I oprette en online servicesag og efterfølgende sende jeres produkter til os – det er nemt og enkelt.

Autoriseret – hvorfor er det vigtigt?

Vi er Apples største danske autoriserede servicepartner og Huawei-autoriseret partner. Herunder er vi autoriseret reparatør for Sony, OnePlus og LG – men hvorfor er det vigtigt at være autoriseret?

I kan sagtens få en uautoriseret reparatør til at skifte den ødelagte skærm, batteriet eller en anden defekt på enheden. Der er bare stor forskel på, om I benytter jer af en autoriseret eller uautoriseret reparatør.

Ved uautoriserede reparationer bortfalder producentgarantien. Det skaber udfordringer, hvis produktet senere hen skal serviceres for en fejl mhp. dækning under garantien eller reklamationsretten.

Med en autoriseret reparation bruges kun originale reservedele, der sikrer kvaliteten og levetiden på jeres produkter. Producenten stiller samtidig krav til reparatøren – og I beholder jeres garanti.

Vi leverer totalløsninger

Vi håndterer alle produkter uanset producent, model og stand – og uanset jeres virksomhedsstørrelse. I skal blot aflevere alle jeres produkter til os, så tager vi os af resten. I slipper for besværet, så I kan bruge tiden på det, som er vigtigst for jer.

Vi er til for at gøre jeres liv nemmere. Derfor tilbyder vi totalløsninger, så I kan få repareret jeres produkter et og samme sted.

Som virksomhed kan I få adgang til vores serviceportal, hvor jeres udvalgte ansvarlige får adgang til oprettelse af servicesager på vegne af alle medarbejdere. De ansvarlige kan bestemme beløbsgrænser pr. reparation, faktureringsveje, særlige aftaler bl.a. om der skal vedlægges skærmbeskyttelse ved alle mobilombytninger etc. Derudover har vores serviceportal en række integrationsmuligheder med flere forskellige systemer via API-løsninger.

Vores totalløsninger kan indrettes og opsættes, så den er ideel til jeres behov.

Bidrag til et bedre miljø

Produktion af ny elektronik udleder enormt meget CO2. Det er én af de store syndere, når det kommer til global opvarmning. Derimod udleder reparationer markant mindre CO2, end når der produceres nye produkter.

Hvis I vælger en erhvervsaftale hos os og får jeres elektronik repareret, så bidrager I aktivt til, at verdens CO2-udledning sænkes.

I sparer klimaet for i gennemsnit 386 kg CO2 ved bl.a. at få en bærbar repareret i stedet for at købe en ny. Der udledes ca. samme mængde CO2 ved at køre bil non-stop i 15 timer.

Vi samarbejder med de største forsikringsselskaber

Vi samarbejder med de største forsikringsselskaber
For at gøre livet nemt for jer, så samarbejder vi med flere af landets store forsikringsselskaber. Det gælder bl.a.:

• GF Forsikring
• Codan Forsikring
• Tryg Forsikring
• TopDanmark Forsikring
• Gjensidige
• Willis
• Aon Danmark
• Securator
• Sønderjysk Forsikring
• Danrisk
• Squaretrade
• Kolding Data / EDB Skader

Et samarbejde mellem Care1 og jeres forsikringsselskab sikrer en overskuelig og gnidningsfri proces, så I kan koncentrere jer om andre ting.

Reparation af Lenovo computer hos Care1

Professionel og erfaren samarbejdspartner

Vi er til for både store og små erhvervsdrivende, der søger en professionel, erfaren og skarp samarbejdspartner inden for IT-reparationer.

Er I en mindre erhvervsdrivende, så står vi for håndteringen af jeres medarbejderes produkter, når de skal repareres – men I bestemmer selv reglerne for medarbejdernes kontakt med os. Skal de selv lave udlæg for betaling? Er der en max beløbsgrænse på reparationer? Skal der kun håndteres garantisager etc.? Aftalen tilpasses jeres behov og ønsker.

Er I derimod en større erhvervsdrivende, kan vi også tilbyde adgang til vores serviceportal samt integrationsmuligheder med jeres egne IT-systemer i virksomheden. På den måde får I en smidig løsning, der nemt kan integreres i jeres daglige arbejder – og I slipper for dobbeltarbejde og fejl-40-scenarier.

Vi er kun én mail væk – få en uforpligtende snak

En erhvervsaftale med Care1 bliver tilpasset, så den matcher jeres ønsker og behov. Alle vores erhvervsaftaler er individuelle – og I får den bedste løsning til netop jeres virksomhed. Det spiller ingen rolle om jeres virksomhed er lille, mellem eller stor.

Vil I høre mere om, hvad det betyder for jer at indgå en erhvervsaftale med Care1? Kontakt os på erhverv@care1.dk for en uforpligtende samtale.

Care1 iphone reparation
Loading...