Care1

Reparation af andre mærker

Care1 > Priser > Andre mærker

Reparation af alle andre mærker!

  • Bestil din tid til reparation og få hurtig service!

Vi reparerer alle kendte mærker inden for computere, telefoner, høretelefoner, tablets osv. Du kan altid bestille din tid via vores online booking system til din nærmeste Care1, så undgår du ventetid og springer foran i køen. Mangler du svar på nogle spørgsmål vdr. dit defekte produkt er du velkommen til at tage kontakt til os!

Find din nærmeste Care1

Har du et defekt produkt som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at tage forbi en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give en pris på en eventuel reparation.

Er en reparation ikke omfattet af garanti, fremsendes et skriftligt tilbud på reparation. Ved modtagelse af din skriftlige/elektroniske accept, bliver reparationen påbegyndt. Ved accept af tilbud fraskrives fortrydelsesretten, idet dette er en ydelse, der påbegyndes straks efter modtagelse af det indsendte produkt og som specialordre baseret på serienumre på produktet. Kan der ikke konstateres fejl, brud, fysisk skade, væskeskader m.m. og/eller fremsendte tilbud afvises, opkræves et undersøgelsesgebyr. Dette dækker modtagelse, registrering og undersøgelse.