Care1

care 1

REPARATION AF ANDRE MÆRKER

Andre mærker

Vi reparerer alle kendte mærker inden for computere, telefoner, høretelefoner, tablets osv. Du kan altid bestille din tid via vores online booking system til din nærmeste Care1, så undgår du ventetid og springer foran i køen. Mangler du svar på nogle spørgsmål vdr. dit defekte produkt er du velkommen til at tage kontakt til os!

Find din nærmeste Care1

Har du et defekt produkt som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at tage forbi en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give en pris på en eventuel reparation.

Er en reparation ikke omfattet af garanti, fremsendes et skriftligt tilbud på reparation. Ved modtagelse af din skriftlige/elektroniske accept, bliver reparationen påbegyndt. Ved accept af tilbud fraskrives fortrydelsesretten, idet dette er en ydelse, der påbegyndes straks efter modtagelse af det indsendte produkt og som specialordre baseret på serienumre på produktet. Kan der ikke konstateres fejl, brud, fysisk skade, væskeskader m.m. og/eller fremsendte tilbud afvises, opkræves et undersøgelsesgebyr. Dette dækker modtagelse, registrering og undersøgelse.

Om reparation af andre mærker

Reparation af alle mærker hos Care1

Hos Care1 håndterer vi alle kendte mærker indenfor mobil, telefon, computer, høretelefoner, tablets og lign. Vi reparerer din Motorola, Oneplus, Sony Xperia og Nokia med et smil, uanset om du har fået et brud, trænger til batteriskift, har fået væskeskade eller får meldinger om en periodisk fejl. Vi bruger kun originale reservedele, så du beholder garantien på dine enheder og opretholder den høje kvalitet.

Bestil tid online til reparation af din enhed og spring køen i butikkerne over. Har du spørgsmål omkring reparation af et af mærkerne, er du velkommen til at kontakte Care1 på telefon eller besøge din nærmeste Care1 butik.

Priser på reparationer

Prisen på din reparation afhænger af forskellige faktorer, fx hvor uheldig du har været. Kan du nøjes med at skifte skærmen, eller skal både skærmen og batteriet skiftes. Derfor er du altid velkommen til at ringe til Care1 eller besøge en af vores afdelinger. Så kan vores teknikere gennemgå din enhed, stille en diagnose og give en god pris på en eventuel reparation af din enhed.
Væskeskade, skærm-og batteriskift

Hos Care1 håndterer vi det hele, uanset om du har haft væskeskade eller har brug for et skærm-eller batteriskift. Et skærmskifte kan typisk udføres samme dag, og du kan booke tid online, så du slipper for unødvendig ventetid i butikken. Melder din enhed dog i stedet om periodiske fejl? Kom ind i en af Care1’s butikker så afhjælper vi dig med fejlen. I mange tilfælde kan vi hurtigt finde og reparere fejlen, så du er hurtigt videre igen.
Garantireparationer og garanti

Hos Care1 håndterer vi garantireparationer på alle kendte mærker. Er dit produkt ikke længere omfattet af garanti, fremsender vi gerne et tilbud på reparation af din enhed. Når du accepterer tilbuddet, begynder reparationen af din enhed med det samme.
Loading...