Care1

Afspil video

Live Service er din hjælp lige ved hånden

Vi hjælper dig uanset hvor du er. Med Care1 Live Service møder du en servicetekniker over videochat, som gennemser din laptop eller mobiltelefon og analyserer det via autoriserede fejlsøgningsprogrammer.

Design uden navn-10


Hvorfor Live Service?

  • Nemt & hurtigt

    Vi udfører altid hurtig reparation af dine produkter. Undgå at skulle ud af døren, når du bruger vores Live Service.

  • Gratis forsendelse

    Hvis du beslutter dig for at vi skal reparere dit produkt eller enhed, så er forsendelsen til værkstedet altid på vores regning.

  • Behold din garanti

    Når vi udfører reparationer på dine produkter beholder du altid din garanti, fordi vi udelukkende bruger originale reservedele.

Vi er altid lige i nærheden, hvis uheldet er ude for dig.

Din garanti bevares og alle reparationer foretages med originale reservedele af uddannede, professionelle teknikere. Det er din tryghed for, at dit produkt er i gode hænder.

 

 

Mere end 2.200 kunde udtalelser

 

De var utrolig hurtige til at finde ud af hvad er var galt med min telefon samt hvad der skulle gøres, jeg var inde med min telefon om søndagen havde en ny(den gamle kunne ikke laves) om onsdagen. Det er hurtig service.

Martin Øland

Kunde

 

Rigtig fint værksted, med service minded personale.

Min huawei havde ekstrem screen burn in, og den var repareret på under 2 timer, og det var endda uden jeg betalte ekspres gebyr

Jeg er selv tidligere autoriseret både Samsung og Nokia teknikker, og det er dem der får lov til at håndtere mine reklamationer fremover

Anders Gregersen

Kunde

 

Havde en iphone x som jeg tidligere havde fået byttet på forsikringssag... men nu 1 år 11 mdr. efter ville den lige pludselig ikke lade. jeg kørte forbi århus afdelingen 1630 i mandags (3/2) og kunne hente en ny telefon i dag den 5/2 . det er noget der virker, god betjening og hurtig behandling af sagen. det er noget der virker 🙂

Kasper Michelsen

Kunde

Loading...