Care1

repareret din Laptop eller MacBook

Care1 er Apples største servicepartner i Danmark, og reparerer desuden også andre mærker som f.eks. Lenovo og Acer. Vi udfører altid hurtig reparation af dine produkter og vil du undgå ventetiden i butikken, så skal du bestille tid på forhånd. Ellers kan du altid sende dit produkt ind til os, så sender vi det retur til dig, når vi har lavet det.

Vi bruger udelukkende originale reservedele, når vi reparerer dine produkter, uanset om det er en pc eller en MacBook. Det gør vi for, at du altid får den bedste kvalitet og dit produkt holder længere.

Vi reparerer med garantien i behold.

Din garanti bevares og alle reparationer foretages med originale reservedele af uddannede, professionelle teknikere. Det er din tryghed for, at dit produkt er i gode hænder.

Brown Pastel Flowchart Diagram Graph Template

Bestil tid til reparation!

Vil du reparere på din Laptop eller MacBook, så kan du altid bestille tid til reparation hos din nærmeste Care1 butik. Vi går ind for hurtig service, så du undgår at bruge unødig tid på at vente på din reparation. Du kan både indsende eller aflevere i din nærmeste Care1. Vil du have hurtigt betjening, så husk altid at bestille tid i forvejen.

Har du en defekt Macbook eller laptop, som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at kontakte en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give dig en pris på en eventuel reparation.

Skriv til os

    Loading...