Care1

Få din nye iPhone i dag!

Vores “Byt til nyt” koncept er det vi tidligere har kaldt “ombytning”. Hos os har du mulighed for at indlevere din brugte iPhone og få en helt ny af samme model. Du betaler en lav ombytningspris, uanset om din brugte iPhone virker eller ej. Det kræver blot, at den kan afleveres i én del, men må gerne have væskeskade, ødelagt skærm, defekt batteri eller lignende. Det betyder ikke noget – vi bytter til nyt til den samme pris!

Byt din brugte iPhone til en helt ny model i dag!

Du kan bytte din brugte iPhone til en helt ny! Du bytter din gamle iPhone til en ny – til en lavere pris! Du sparer penge og vi tager din ødelagte, brugte iPhone retur, som du alligevel ikke kan bruge til noget.   

...Eller bestil tid til reparation!

Vil du hellere reparere på din brugte iPhone, så kan du altid bestille tid til reparation hos din nærmeste Care1 butik. Vi går ind for hurtig service, så du undgår at bruge unødig tid på at vente på din reparation. Vil du have hurtigt betjening, så husk altid at bestille tid i forvejen. 

Har du et defekt produkt som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at tage forbi en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give en pris på en eventuel reparation.

Loading...