Care1

Care1 Rødekro

Care1 Rødekro

Åbningstider
Mandag: 08:00 – 15:00
Tirsdag: 08:00 – 15:00
Onsdag: 08:00 – 15:00
Torsdag: 08:00 – 15:00
Fredag: 08:00 – 15:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Kometvej 16, 6230 Rødekro

Kontakt Care1 i Rødekro

  Om Care1 i Rødekro

  Indlevering af mobil og smartphone

  I Rødekro ligger Care1’s hovedkontor. Care1 er en af Danmarks førende indenfor reparation af mobil, computer, tablets og IT. Care1 er Apples største servicepartner i Danmark, og du kan få repareret alt fra skærm til batteri på din MacBook og iPhone hos Care1. Skal du have repareret din mobil eller smartphone, så er Care1 din foretrukne partner. Vi håndterer alle mobiler og smartphones med originale reservedele. Få skiftet din skærm, dit batteri eller bagsiden, så er din mobil eller smartphone så god som ny igen.

  Indlevering af computer og Macbook

  Skal du have repareret din computer eller Macbook, så kan du bestille tid hos Care1 Rødekro. Vi giver hurtig service, så du undgår for meget ventetid. Er garantien på din computer eller Macbook løbet ud, så kan vores teknikere stille en diagnose og komme med en pris på en reparation.

  Apple og Huawei servicepartner


  Hos Care1 Rødekro er vi autoriseret Apple og Huawei servicepartner. Det betyder, at vores teknikere er uddannet i at reparere din iPhone, Macbook, smartphone og tablet med originale reservedele og efter Apple og Huawei’s retningslinjer. Det er din tryghed, så dine produkter beholder deres høje kvalitet. Bliv klogere på vores indleveringssted Rødekro her.

  Hvorfor vælge Care1?

  Du skal vælge Care1, fordi vi reparerer alt. Vi udfører hurtig reparation af dine enheder. Og vil du være helt sikker på at undgå kø, kan du booke tid online. Hos Care1 benytter vi kun originale reservedele, når vi reparerer dine enheder, så bibeholder din enhed den høje kvalitet og du beholder garantien. Vi har mere end 1.900 kundeudtalelser, hvor du bl.a. kan læse om tilfredsheden med vores serviceminded personale, hurtige reparationer og gode betjening.

  Hos Care1 tror vi på god service, og vi tager dig med hele vejen i processen, fra du indleverer din enhed til du står med den i hænderne igen.
  Loading...