Care1

 

Vores vision er at være bæredygtig gennem omtanke, aktiv handling og udvikling. Det gør vi ved at eksekvere på en lang række tiltag.

 

Processer & arbejdsgange

Vi bestræber os at minimere CO2-udledningen i alle vores processer og arbejdsgange. Vores ambition er hele tiden at udvikle nye interne processer og arbejdsmetoder, så vi ikke bruger unødige materialer eller ressourcer. Samtidig overholder vi  gældende miljølovgivning, forebygger forurening og reducerer virksomhedens miljøbelastning ved at anvende mindre miljøbelastende processer og materialer i hverdagen. Vi stræber efter et papirløst system, hvor vi mindsker papirforbruget internt og eksternt. Dette gøres gennem minimale dokumentløsninger, digitalisering samt elektronisk accept af tilbud mv.

Pakker & emballage

Vi pakker mange pakker hver dag og anvender meget emballage i form af kasser og fyld. Denne proces ønsker vi at gøre så bæredygtigt som mulig. Derfor er alt vores pakkemateriale genanvendeligt materiale og FSC-certificeret.

Vores daglige gang

Vores hverdagsremedier skal være så CO2-neutrale som muligt – det gælder alt fra kaffekopper til kuglepenne. Det gælder også være teknikeres arbejdsbeklædning, der skal være så CO2-neutralt produceret og fragtet som muligt. Alle vores afdelinger kører med grøn energi og LED belysning, hvor det er muligt. Vi stiller samtidig krav til vores eksterne partnere om at dele samme tankegang inden for bæredygtighed og miljø.

Reparation og genanvendelse

Vi er en virksomhed, der reparerer elektronik – det er bæredygtigt i sig selv. Derfor ligger det også vores forretning meget nært at genanvende elektronik. Vi forsøger altid at reparere vores egne arbejdsmaskiner, hvis de går i stykker. Generelt genanvender vi så meget elektronik som muligt – og ellers bortskaffer vi det på miljørigtig vis gennem ISO 14001-certificerede partnere.
Loading...