Care1

Care1 København

Care1 København

Åbningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Sankt Peder Stræde 49, 1453 København K

BEMÆRK: Vores værksted i København reparere kun Apple produkter.
Vi kan selvfølgelig stadigvæk hjælpe med at håndtere alle andre mærker.

Kontakt Care1 i København

  Om Care1 i København K

  Reparation af Apple enheder i København

  Hos Care1 er vi autoriseret serviceparter til kendte mærker som bl.a. Apple og Huawei. Har du været uheldig og har din mobil eller computer brug for en gennemgang, så kig forbi Care1 i København K, hvor vores personale står klar til at reparere alle dine enheder. Kig ind i butikken i København og få gennemgået dine Apple enheder. Hos Care1 er vi autoriseret Apple servicepartner og vores teknikere er uddannet i at reparere iPhone og Macbook. Derfor bruger vi hos Care1 kun originale reservedele, så du beholder garantien på dine Apple produkter. Skal du have ny skærm, nyt batteri eller ønsker du at bytte dine gamle Apple enheder til nye, så kig ind i butikken i København K. Læs mere om vores iPhone reparation i København her.

  Reparation af Huawei enheder i København

  Har uheldet været ude med din Huawei enhed, så kig ind i Care1. Vi reparerer alle dine Huawei enheder – både smartphones og tablets. Vi er autoriseret Huawei servicepartner, du kan derfor sikkert indlevere dine Huawei enheder hos Care1 i København K. Er du i tvivl, eller har du spørgsmål så kontakt Care1 København for at høre nærmere.
  Byt til nyt

  Skal din smartphone, Macbook eller iPad have nyt liv, så kig ind til Care1. Her betaler du en lav ombytningspris, uanset om din brugte Macbook eller smartphone duer eller ej. Det eneste krav er, at enheden skal være i en del. Computeren, tabletten eller telefonen må gerne have væskeskade, smadret skærm eller dårligt batteri. Det betyder ikke noget for prisen, den er den samme.
  Besøg Care1 København

  Hos Care1 i København håndterer vi reparation af computere, mobil og tablets. Butikken ligger på Sankt Peders stræde i København K. Det er nemt at komme til og fra butikken på gåben eller med offentlig transport. Bestiller du tid online til skærmskifte, undgår du at vente i kø, og din mobil eller computer bliver typisk repareret med det samme.
  Loading...