Care1

Care1 udvider i Norden

Care1 > Care1 udvider til Norden

Care1 er nu til stede i både
Danmark, Norge og Sverige.

Pressemeddelse, dato: 7. Maj 2020

Billede: Kenneth Holm, General Manager & CCO hos Care1.

Care1 har arbejdet bag kulissen den sidste tid og kan nu melde ud, at den veletablerede virksomhed udvider til Sverige og Norge.

Care1 har opkøbt konkursboet Mobylife, Sverige, samt den velfungerende servicevirksomhed Epleservice AS i Norge. Dermed er Care1 den eneste servicepartner som er tilstede i alle 3 nordiske lande.

Care1 forventer at Care1 Sverige og Care1 Norge starter op pr. 1. juni 2020 med udvalgte kunder. Efter sommeren 2020 vil forretningen udvides med flere vigtige samarbejdspartnere. General Manager & CCO hos Care1, Kenneth Holm, udtaler:

“Udvidelsen kommer som en naturlig del af den rejse som Care1 har været på de seneste år. Care1 fokuserer på at levere god kvalitet og en god service oplevelse for vores kunder og deres kunder. Dette fokus har skabt en efterspørgsel blandt vores samarbejdspartnere i de andre nordiske lande, som vi nu reagerer på. Vi glæder os til de muligheder denne udvidelse bringer, og vi ser frem til at levere den gode Care1 service i alle 3 nordiske lande”

Loading...