Care1

Apple Mac reparation i København

Reparation af MacBook og MacBook Pro

Bor du i København eller omegn, og har du behov for Apple autoriseret Mac reparation? Så vælg Care1 og få din bærbare computer gjort klar til brug igen. Care1 er Apples største servicepartner i Danmark, med mere end 15 års erfaring i at reparere Apple produkter, herunder også Macbook computere for både private og virksomheder. Tøv derfor ikke med at kontakte os med netop din forespørgsel.  

Care1 tilbyder Macbook reparation i København til konkurrencedygtige priser og fra nogle af de bedste teknikere i branchen. Vores teknikere er Apple certificeret til at kunne gennemføre autoriseret Mac reparation, så du efter reparationen kan få fuld glæde af dit produkt – selvfølgelig med fuld garanti.

Kort ventetid og høj service

Book tid til din Mac reparation i København online og indsend eller aflever din computer i butikken på Sankt Peter Stræde 49, 1453 København K. Så snart vi er færdige med at reparere dit produkt, sender vi det retur. Med Click & Deliver har vi gjort det super nemt for dig – og så er forsendelsen naturligvis gratis.
 
Care1 reparerer Huawei laptops

Reparation af MacBook i København til gode priser

I Care1 har vi altid konkurrencedygtige priser på reparation af din MacBook og samarbejder med alle forsikringsselskaber herhjemme. Vi er således det oplagte valg, uanset om reparationen er en forsikringssag, eller om du selv betaler for reparationen. Er en reparation ikke omfattet af garantien, fremsendes der altid et tilbud. Ønsker du et uforpligtende tilbud på reparation af MacBook i København, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er autoriseret Apple Mac reparation?

I Care1 er vi autoriseret Macbook reparatør. Autoriseret Mac reparation, det betyder, at der kun anvendes originale reservedele, og at alle teknikere har den nødvendige certificering. For dig som bruger betyder autoriseret Mac reparation, at du fortsat vil kunne få fuld glæde af dit produkt og dets mange gode funktioner. Og skulle der opstå problemer i fremtiden, så har du fortsat den fulde garanti på dit produkt, når du vælger autoriseret Mac reparation. 

Vi reparerer alle Mac computere

I Care1 tilbyder vi MacBook Pro reparation, MacBook Air reparation og iMac reparation. Vi reparerer med andre ord i udgangspunktet alle slags Mac computere. Er du i tvivl, om din Mac computer kan repareres? Så kontakt os i dag.

Care1 reparerer Huawei laptops

Har du behov for MacBook hjælp eller MacBook support?

MacBook hjælp eller MacBook support – kært barn har mange navne. Men føler du, at du støder hovedet mod en mur vedrørende et problem med din MacBook eller iMac? Så slip for unødvendig hovedpine og kontakt Care1 allerede i dag. Vi yder MacBook hjælp og MacBook support i topklasse og kan hjælpe dig med enhver teknisk udfordring. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med din Acer eller Lenovo computer samt med dine øvrige Apple produkter. 

Ofte stillede spørgsmål om Mac reparation i København

I Care1 udfører vi alle typer af reparationer på MacBook og iMac. Prisen varierer i takt med opgavens omfang, og du modtager altid et tilbud, inden reparationen igangsættes. 

Når du får din MacBook Pro, MacBook Air eller iMac repareret i Care1, beholder du den fulde garanti på dit produkt. Vi er Apples største servicepartner i Danmark, og vores teknikere har den nødvendige uddannelse til at kunne gennemføre enhver form for autoriseret reparation. 

Garanti reparation og autoriseret Mac reparation, det betyder, at vi kun anvender originale reservedele. Vi tilbyder kort sagt altid Mac reparation i København af højeste kvalitet. 

Hos os kan du bestille tid eller møde op fysisk. Det er helt op til dig. 

Bor du ikke lige i nærheden af en af vores afdelinger, så er det også muligt at oprette din servicesag her på siden og indsende din Mac computer. Når reparationen er udført, sender vi din computer retur til din adresse. Med Click & Deliver har vi gjort det super nemt for dig – og så er forsendelsen naturligvis gratis.

Det er svært præcist at sige, hvor lang tid en reparation tager, men generelt har vi meget korte ventetider. Simple opgaver som udskiftning af harddisk, trackpad og batteri kan typisk klares på en dag eller to, mens mere krævende reparationer tager længere tid.

Hos os beholder du altid den fulde garanti på dit produkt. Vi er autoriseret Apple servicepartner og udfører garanti reparation af din Apple Mac i København og resten af landet. 

Udover Apple er vi også autoriseret Huawei, Xiaomi, LG, OnePlus, Sony servicepartner og Samsung Validator hvor dit Samsung produkt håndteres på europas største Samsung værksted. Kort sagt kan vi hjælpe dig med de fleste reparationer, uanset om producenten hedder Lenovo, Acer eller noget tredje.  

Skriv til os

    Loading...