Care1

Nem iPhone reparation i København

Vi er klar til hjælpe, hvis din iPhone skal repareres nemt og hurtigt. Indlever din telefon i vores butik i København eller brug vores Click & Deliver service, hvor forsendelsen ovenikøbet er gratis.

iPhone rep i 3 nemme skridt

 1. Opret din servicesag online her
 2. Indlever eller indsend din telefon
 3. Modtag din reparerede iPhone m. post uden beregning
Care1 iphone reparation

iPhone reparation i København

Har uheldet været ude, og har du brug for iPhone reparation i København? I Care1 klarer vi opgaven for dig. Vi er autoriseret reparatør af iPhone, iPad og andre Apple produkter, og takket være vores mangeårige erfaring varetager vi alle gængse reparationer – med korte ventetider og til gode priser.

Vi er din kompetente partner, når du har behov for iPhone reparation i København og sidder klar til at hjælpe dig, så du igen kan få glæde af din enhed.

Autoriseret iPhone reparation i København

Care1 er autoriseret reparatør af iPhone og andre Apple produkter. Vi anvender således også kun originale reservedele, når vi reparerer din telefon eller iPad. Det gør vi på den ene side for at sikre, at du opnår den bedste kvalitet og holdbarhed og på den anden side, så du ikke mister din garanti.

En iPhone er en højteknologisk enhed, der gør brug af avancerede komponenter. Af samme grund skal du også altid vælge en autoriseret iPhone reparatør.

Care1 iphone reparation
Care1 iphone reparation

Reparation af iPhone i København til gode priser og under godkendte forhold

Selvom alle vores teknikere er certificeret og løbende bliver efteruddannet, så de kan håndtere de nyeste produkter på markedet, så er vores priser på iPhone reparation yderst konkurrencedygtige. Af samme grund varetager vi også reparationer for alle store forsikringsselskaber i landet. Alle vores reparationer udføres under de helt korrekte forhold og i ESD (antistatisk) sikrede omgivelser. Og skal dele af dit produkt bortskaffes, så sker det under nødvendige miljøhensyn og i overensstemmelse med gældende EU-regler.

En ny iPhone er en dyr anskaffelse, men har din telefon fået en skade, så behøver den ikke at være dyr at reparere. Såfremt din iPhone stadig er dækket af garanti og reklamationsret, vil det altid være den bedste vej at gå, men du er også altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi butikken, selvom din iPhone eller iPad ikke længere er dækket. Så stiller vi hurtigt diagnosen og sender dig et skriftligt tilbud på den nødvendige reparation. På denne måde kender du altid prisen på reparation af din iPhone og kan vælge den bedste mulighed.

Find hurtigt prisen på din iPhone reparation

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med din forespørgsel, men du kan også benytte vores prisoversigt til at finde prisen på de fleste gængse reparationer af iPhone og andre Apple produkter. Vælg dit produkt og find den ønskede reparation på listen her.

Aldrig langt til din nærmeste iPhone reparatør

Care1 tilbyder iPhone reparation i København og i seks andre byer fordelt over hele landet. Der er således aldrig langt til din nærmeste Care1 butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig med netop din forespørgsel. Indleverer du din iPhone eller dit Apple produkt direkte i en af vores afdelinger, vil du ofte kunne spare tid, idet vi ikke skal vente på, at forsendelsen ankommer. I nogle tilfælde vil det dog være nødvendigt, at forhandleren af dit produkt kontakter os først.

Hvilke iPhone-modeller reparerer i?

Som allerede nævnt tilbyder vi reparation af alle de mest populære smartphones fra Apple, men ejer du en af nedenstående modeller, så vil vi helt sikkert kunne hjælpe dig:

 • iPhone 12 Pro Max
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone SE (2020)
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11
 • iPhone XS Max
 • iPhone XS
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 8
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 6S Plus
 • iPhone 6S
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone SE
 • iPhone 5S
 • iPhone 5C
Vi reparerer også andre telefoner end ovennævnte samt iPads, Apple Watches og computere. Vi er derudover også autoriseret Huawei reparatør.

Ofte stillede spørgsmål om Iphone rep i København og resten af landet

Nedenfor finder du vores OSS om iPhone rep.

Ja, vores reparatører er uddannet, så de kan varetage reparation af alle slags skader på iPhone. Vi har altid gængse reservedele såsom batteri, bagcover, kamera og skærm ladestik og mikrofon m.m. på lager. Alle øvrige reservedele kan hurtigt bestilles, hvis det skulle være nødvendigt.

Det kan være svært at give en fast pris på reparationen af iPhone uden at have haft din iPhone i hånden. En skade kan nemlig vise sig at være mere omfattende, og det vil betyde, at flere dele skal udskiftes. Vi har dog faste priser på gængse reparationer, som du kan se her.

Nej, du mister ikke din garanti. Vi er autoriseret reparatør af iPhone og andre Apple produkter og anvender kun originale komponenter, når vi reparerer din telefon.

Vi er eksperter i forsikringssager og klarer reparationer for alle store selskaber.

På afdelingen i København har vi en række dygtige teknikere, der sidder klar til at servicere din enhed hurtigst muligt. Ventetiden på iPhone rep kommer selvfølgelig an på, hvor mange andre opgaver der venter i kø, men hvis du eksempelvis skal have skiftet din skærm og booker tid online, klarer vi normalt reparationen samme dag.

Kontakt os vedrørende iPhone reparation i København allerede i dag

Telefon, iPad og computer er for de fleste mennesker uundværlige i hverdagen. Derfor er det også ærgerligt at vente længe på at få din enhed repareret. I Care1 bestræber vi os altid på at holde ventetiden på et minimum, så du hurtigst muligt igen kan få glæde af din enhed. Vi løber hurtigt, men sørger samtidig for at reparationen bliver udført ordentligt og grundigt.

Har du brug for hjælp med din iPhone, iPad eller computer, eller ønsker du et godt tilbud på autoriseret iPhone reparation i København, så kig forbi vores butik på Sankt Peder Stræde 49 allerede i dag. Vi sidder klar til at diagnosticere din enhed og giver dig et skriftligt tilbud, som er til at forstå, uanset om sagen skal køre gennem din forsikring eller ej. Care1 er din partner til autoriseret reparation af iPhone, iPad og Apple Watch såvel som autoriseret Huawei reparatør. Vi ser frem til at hjælpe dig med din forespørgsel – i København og i resten af landet. 

Loading...