Care1

Care1 Aarhus

Care1 Aarhus

Åbningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Sønder Allé 16-18, 8000 Aarhus C

Kontakt Care1 i Aarhus

  Om Care1 i Aarhus

  Reparation af smartphone, computer & tablets

  Hos Care1 i Århus laver vi computer, mobil og tablet reparation. Vi servicerer alle kendte mærker, såsom Apple og Huawei og ligger tæt på Salling og Strøget i indre Aarhus. Har du for eksempel brug for at få lavet reparation på din skærm, uanset om det er Apple, Huawei eller et helt tredje mærke, så klarer vi nemt og hurtigt det for dig. Vi laver også andre reparationer, herunder reparation på din Apple enhed. Hos Care1 i Aarhus er vi specialister i blandt andet iPhone, MacBook og iMac reparation og iPad ombytning, men vi håndterer også andre smartphones, computere, mobiler. Hos Care1 i Aarhus får du den bedste service og reparation tæt på Salling og strøget, hvor vi både har walk-in service og online tidsbestilling, så du slipper for ventetid. Vi tilbyder ligeledes lånetelefoner, men ring gerne inden, så vi har en klar til dig. Det er nemlig forskelligt for hver afdeling hvilke modeller vi har liggende, og hvis du har særlige ønsker om for eksempel at låne en iPhone eller Huawei, kan du ringe til os inden du bestiller din tid eller kommer forbi os i Care1.

  Apple reparation – iPhone, iMac & MacBook reparation

  Hos Care1 i Aarhus er vi autoriseret Apple servicepartner. Vi er Apples største servicepartner i Danmark og har uddannede teknikere i alle Apple produkter, hvad end det omfatter reparation af iPhone, iPad eller Macbook. Vi udfører ikke reparation på iPad, men ombytter i stedet. Vi klarer både den ødelagte skærm og væskeskader. Vi ligger tæt på Salling i indre by, så du nemt og hurtigt kan komme forbi os i butikken til walk-in service, eller om du vælger at benytte vores online tidsbestilling, så vi er klar til at modtage dig og du springer køen over i butikken.

  Huawei reparation

  Vi reparerer også gerne din Huawei enhed, hvis uheldet skulle være ude. Vi udfører både reparation af din mobil enhed og din computer. Generelt reparerer vi alle typer af enheder, herunder alle kendte smartphone mærker og computer enheder. Er du i tvivl om din enhed kan repareres kan du altid ringe til os og få den bedste vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

  Care1 Århus – Altid klar til at hjælpe med din reparation

  Hos Care1 i Århus står vi altid klar til at hjælpe dig med reparation af din enhed. Vi er her for at hjælpe dig, så du kan blive godt kørende igen med din enhed. Vi reparerer alle kendte mærker, og alle typer af enheder – fra iPhone, til computer, til smartphone, til MacBook reparation.