Care1

Care1 Aarhus

Care1 Aarhus

Åbningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Sønder Allé 16-18, 8000 Aarhus C

BEMÆRK: Vores værksted i Aarhus reparere kun Apple produkter.
Vi kan selvfølgelig stadigvæk hjælpe med at håndtere alle andre mærker.

Kontakt Care1 i Aarhus

  Vi reparerer din mobil og computer, uanset mærke

  Autoriseret reparation af din mobil og computer

  Hos Care1 i Århus reparerer vi computere, mobiler og tablets. Vi servicerer alle kendte mærker og med butik tæt på Salling og Strøget i indre Aarhus, kan du nemt få repareret såvel dit Apple eller Huawei device på et autoriseret værksted. Har du for eksempel brug for at få lavet reparation på din skærm, uanset om det er Apple, Huawei eller et helt tredje mærke, så klarer vi det nemt og hurtigt det for dig. 

  Vi laver også andre reparationer, herunder reparation på din Apple enhed. Hos Care1 i Aarhus er vi specialister i blandt andet iPhone, MacBook og iMac reparation og iPad ombytning, men vi håndterer også andre smartphones, computere, mobiler. 

  Hos Care1 i Aarhus får du den bedste service og vi tilbyder både walk-in service og online tidsbestilling, så du slipper for ventetid. Vi tilbyder ligeledes lånetelefoner, men ring gerne inden, så vi har en klar til dig.

  Apple reparation: iPhone, iMac & MacBook

  Hos Care1 i Aarhus er vi autoriseret Apple servicepartner. Vi er Apples største servicepartner i Danmark og har uddannede teknikere i alle Apple produkter, hvad end det omfatter reparation af iPhone, iPad eller Macbook. Vi udfører ikke reparation på iPad, men ombytter i stedet. Vi klarer både den ødelagte skærm og væskeskader.

  Vi ligger tæt på Salling i indre by, så du nemt og hurtigt kan komme forbi os i butikken til walk-in service, eller om du vælger at benytte vores online tidsbestilling, så vi er klar til at modtage dig og du springer køen over i butikken.

  Huawei reparation – og andre mærker

  Vi reparerer også gerne din Huawei enhed, hvis uheldet skulle være ude. Vi udfører både reparation af din mobil enhed og din computer. 

  Generelt reparerer vi alle typer af enheder, herunder alle kendte smartphone mærker og computer enheder. 

  Er du i tvivl om din enhed kan repareres kan du altid ringe til os og få den bedste vejledning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

  Vi sidder klar til at reparere din mobil eller computer

  Hos Care1 i Århus står vi altid klar til at hjælpe dig med reparation af din enhed. Vi er her for at hjælpe dig, så du kan blive godt kørende igen med din enhed. Vi reparerer alle kendte mærker, og alle typer af enheder – fra iPhone, til computer, til smartphone, til MacBook reparatio

  Loading...