Care1

Care1 Aalborg

Care1 Aalborg

Åbningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Hobrovej 505, 9200 Aalborg

Kontakt Care1 i Aalborg

  Vi reparerer alle mobiler og computere

  Reparation af iPhone, samt enhver mobil og computer

  Hos Care1 i Aalborg er vi specialiserede i computer og mobil reparation, herunder alle kendte mærker, som blandt andet indebærer Apple og Huawei. Vi servicerer alle typer af enheder med alt fra computer og MacBook, til iMac, iPhone og smartphone reparation. Hvad end det drejer sig om skift af skærm på din telefon, eller om det er på din MacBook eller computer, så klarer vi det. Du er altid velkommen til at komme ind forbi butikken i vores walk-in service, men vi foretrækker du bestiller tid online, så vi er klar når du kommer og du springer køen over.R

  Autoriseret Apple værksted

  Vi er autoriseret Apple værksted og er Apple’s største servicepartner i Danmark. Det betyder, at vi altid bruger originale reservedele og har uddannet personale til at håndtere din reparation, hvad end det er iPhone reparation, iMac reparation eller MacBook reparation. Vi gør alt efter bogen og giver dig den bedste service, så du kommer hurtigt videre og får repareret din enhed efter garanti.

  Det betyder også, at du beholder din garanti, når du får lavet din reparation af din mobil eller computer hos os.

  Huawei reparation

  Vi er autoriseret Huawei servicepartner og reparerer alle typer enheder hos Care1. Vi har uddannet personale til at varetage din reparation, så du er i trygge hænder i hele processen. Vi håndterer alt fra skærm skifte til væskeskader, og vores ambition er at give den bedste service til alle vores kunder. 

  Vi bruger altid originale reservedele så du beholder din garanti, og er din skade en forsikringssag, så håndterer vi også gerne den type af reparation af såvel computer som telefon.