Care1

Care1 Glostrup

Care1 Glostrup

Åbningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Hovedvejen 3C, 2600 Glostrup

Kontakt Care1 i Glostrup

  Autoriseret reparation af mobil og PC

  Vi reparerer alle mobiler og computere

  Hos Care1 i Glostrup reparerer vi alt i telefon, mobil, computer og Apple produkter som iPhone og Macbook. Vi reparerer alle enheder fra computer til mobil. Du kan bestille tid til reparation online, så du undgår ventetid i butikken. Du er selvfølgelig også velkommen til at benytte vores walk-in service, hvis du alligevel er i nærheden af butikken i Glostrup. Butikken ligger på Hovedvejen i Glostrup, og du kan besøge os mandag til fredag i tidsrummet 09-17, hvor vores uddannede serviceteknikere står klar i butikken til at tage godt imod dig og gennemgå og reparere din computer, tablet eller mobil.

  Hos Care1 får du tilbudt en gratis lånetelefon, mens din egen mobil repareres. Dette gælder, uanset hvilken mobiltelefon du indleverer. Der er et begrænset antal af lånetelefoner hos Care1 Glostrup, derfor kan det være en god ide at ringe ind og høre nærmere om hvilke mobiler, der er på lager i Glostrup.

  Reparation af din skærm

  Har du været uheldig med din skærm? Heldigvis er vi hos Care1 i Glostrup uddannet i bl.a. Apple og Huawei’s produkter. Vi benytter kun originale reservedele, så din nye skærm er af højeste kvalitet. Det er din tryghed, når du får foretaget din reparation hos Care1 i Glostrup. Hvis du bestiller tid online, kan et skærmskift typisk udføres samme dag.

  Huawei og Apple servicepartner

  Hos Care1 er vi autoriseret servicepartner i bl.a. Apple og Huawei. Vi reparerer din iPhone, Macbook, smartphone og computer med originale reservedele. Da vi ikke har samme adgang til reservedele til iPad, reparerer vi ikke din iPad, men vi bytter den gerne til en ny mod et lavt ombytningsgebyr.

  Reparation af Macbook computer

  Skal du have repareret din Macbook tager det oftest 3-5 hverdage, da de originale dele først skal bestilles hjem. Henvend dig i Care1 Glostrup for at få mere information omkring reparation af din Macbook.

  Vi er klar til at hjælpe med autoriseret reparation af din mobil og computer.