Skærmskifte - Ny skærm på iPhone

Hos Care1 er vi stolte af at kunne præsenterer 5 af Apples specielle skærmskiftemaskiner. Der er tale om en højt avanceret kalibreringsmaskine der sikrer den højeste kvalitet, og din tryghed for at du står med et professionelt fungerende produkt i hånden igen.

Det giver yderligere dig som kunde, fordelen ved at kunne få din skærm skiftet med det samme. Alt du skal gøre er at booke din tid, i Aalborg, Aarhus, Glostrup, København og Odense afdelingen.

Indleveres din iPhone i en af vores andre afdelinger fremsender vi enheden til en af vores afdelinger med maskinen. Dermed er du altid sikret den højeste kvalitet, uanset hvor du afleverer dit produkt

Krav til skærmskift på din iPhone:

Der kan være tilfælde, hvor det ikke kan lade sig gøre at skifte din skærm. Det afhænger af skadens omgang.

iPhones ramme og kant må ikke være:

  • Skæv
  • Bøjet

Kan der ikke skiftes skærm på din iPhone, tilbyder vi dig en ombytningsenhed.

Ombytnings enhed

Hos Care1 ombytter vi din ødelagte iPhone. Det vil sige, at står du med din iPhone der ikke længere er under garanti, vil du kunne få tilbudt en erstatnings-iPhone, til en attraktiv pris. (Du kan få prisen oplyst i din Care1 afdeling). En erstatnings-iPhone svarer til en ny i udseende, funktion og pålidelighed. Denne serviceaftale med Apple gælder kun for iPhones/iPads. Selv hvis du tidligere har fået foretaget et skærmskifte andetsteds, kan du stadig komme forbi en Care1 afdeling, og få vurderet om vi kan tilbyde en ombytningsenhed.

Lånetelefoner

Skal din telefon sendes til reparation hos Apple, (eksempelvis ved skærmskift) kan der gå 7 arbejdsdage før vi har den tilbage igen. Reparationen foregår nemlig på Appels eget værksted i Holland. I mellemtiden tilbyder vi dig en gratis lånetelefon.