Care1

COVID-19 service

Care1 > COVID-19

Indlevering i butik

Du kan oprette din servicesag hjemmefra og indlevere den i en af vores butikker – på den måde undgår du ventetid. Bemærk, at der stadig kan forekomme forlængede ventetider i vores butikker og ved behandling af servicesager.

Vi holder åbent i: Odense, Glostrup, Rødekro, Aalborg, Aarhus og København.
Åbner igen d. 14. maj: Esbjerg

Gratis forsendelse

Alle vores butikker modtager forsendelsesservicesager. Vi tilbyder gratis fragt på alle service sager – både frem og tilbage. Alt du skal gøre er at oprette din reparation på vælge forsendelse, så modtager du et forsendelseslabel.

Forsendelse kan fortsat ske til alle vores butikker.

Information om
åbningstider og servicesager

Vi har ændret måden hvorpå servicesager håndteres, hvilket betyder, at alle indleveringer, der kommer ind med posten eller indleveres personligt i butikken vil blive placeret i midlertidig karantæne før disse behandles.

Hygiejnemæssigt har vi gjort håndsprit tilgængeligt i alle vores butikker – vi opfordrer alle kunder til at gøre brug af dette.

Hos Care1 er hygiejne meget vigtigt – især i denne tid! Vores teknikere er alle udstyret med handsker og håndsprit til behandling af servicesager således at smitterisikoen mindskes.

Vi vil gerne opfordre alle vores kunder til at følge regeringens retningslinjer, men vil understrege, at I naturligvis er velkommen i vores butikker. Vi sætter utrolig stor pris på jeres samarbejde i denne situation. Hjælp os med at passe på jer selv og hinanden!

Læs mere om COVID-19 her: www.coronasmitte.dk

Vi reparerer med garanti

Hos Care1 håndterer vi garanti og reklamationssager på alle kendte mærker. Det gælder alt fra mobiltelefoner til tablets, computere, hovedtelefoner og tilbehør.

Ofte kan du spare tid ved at indlevere dit defekte produkt direkte i en af vores afdelinger. På denne måde undgår du forsendelsestiden fra forhandler til vores værksted. Der kan dog være tilfælde hvor reklamationen skal søges hos den forhandler hvor produktet er købt.

Garanti reparationer udføres og returneres uden beregning for dig som slutkunde.

Skriv til os