Care1

Information vedr. Corona l COVID-19

Vi holder fortsat åbent i følgende afdelinger: Aalborg – Aarhus – København.
Vores afdelinger i Esbjerg, Rødekro, Odense & Glostrup er lukket for personlig henvendelse.

Vil du undgå ventetiden i butikken?

Du kan med fordel oprette din service sag hjemmefra og indlevere den i en af vores nødåbne butikker – Så undgår du ventetiden

Indlevering og afhentning

Vi tilbyder GRATIS fragt på alle service sager – alt du skal gøre er at oprette din reparation på nedenstående link og vælge forsendelse

Bemærk at der kan forekomme forlængede ventetider i vores butikker og ved behandling af servicesager. For mere information, se www.care1.dk/covid-19

Torsdag d. 19 Marts 2020 

Opdatering af Care1’s COVID-19 forholdsregler
 
Information omkring butikkerne
 
På baggrund af de seneste tiltag fra regeringen, samt for yderligere at begrænse smittespredningen, har vi opdateret vores forholdsregler.
 
Pr d.d holder vores butikker i Esbjerg, Rødekro, Odense og Glostrup lukket for indleveringer. Dette betyder at du ikke kan henvende dig personligt i disse butikker.
 
Værkstederne her arbejder i skiftehold således at smittespredningen minimeres samt at jeres produkter fortsat kan behandles. Vores butikker i Aalborg, Aarhus og Sankt Peders Stræde holder nødåbent for indleveringer – Her vil du altså kunne henvende dig personligt.
 

Vi beder venligst vores kunder respekterer dette samt retningslinjerne fra sundhedsstyrelsen og anvisninger fra vores personale.

Information omkring service sager
 
Vi har ændret måden hvorpå servicesager håndteres, hvilket betyder at alle indleveringer der kommer ind med posten eller indleveres personligt i butikken vil blive placeret i midlertidig karantæne før disse behandles.
 
Hygiejnemæssigt har vi nu gjort håndsprit tilgængelige i vores nødåbne butikker – vi opfordrer alle kunder til at gøre brug af dette.
 
Hos Care1 er hygiejne meget vigtigt – især i denne tid! Vores teknikere er alle udstyret med handsker og håndsprit til behandling af servicesager således at smitterisikoen mindskes.
 
Vi vil gerne opfordre alle vores kunder til at følge regeringens retningslinjer, men vil understrege at I naturligvis er velkommen i vores butikker i Aalborg, Aarhus og KBH.
 
Vi sætter utrolig stor pris på jeres samarbejde i denne situation.
 

Hjælp os med at passe på jer selv og hinanden!

 
Læs mere om COVID-19 her: www.coronasmitte.dk

Fredag d. 13 Marts 2020

 
 

Alle Care1’s butikker og værksteder holder fortsat åbent.

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer meget nøje og tager dertil også forholdsregler.
Dette kan betyde forlænget ventetid på nogle reparationstyper samt på betjening i vores butikker.
Hos Care1 sørger vi altid for en god hygiejne og beder derfor vores kunder om at respektere myndighedernes anvisning omkring mere afstand mellem folk samt god håndhygiejne.
Vi vil løbende opdatere vores kunder omkring situationens betydning for Care1 men vil på nuværende tidspunkt understrege at kunderne naturligvis fortsat er velkommen i vores butikker.

Læs mere om COVID-19 her: www.coronasmitte.dk