Care1

Care1 Esbjerg

Care1 Esbjerg

Åbningstider
Man-Fre: 09:00 – 17:00
Lør-Søn: Lukket

Adresse
Stormgade 157, 6715 Esbjerg N
– En del af City Nord

BEMÆRK: Vores værksted i Esbjerg reparere kun Apple produkter.
Vi kan selvfølgelig stadigvæk hjælpe med at håndtere alle andre mærker.

Kontakt Care1 i Esbjerg

  Reparation af mobiltelefoner og computere

  Reparation af mobil og computer – alle mærker

  Hos Care1 reparerer vi alt i computer, mobil, smartphones og tablet fra alle kendte mærker som Huawei og Apple. Vi er autoriseret Apple og Huawei servicepartner og bruger altid originale reservedele til dine enheder, så din enhed har den bedste kvalitet og lever længst muligt.

  Skal du have repareret din skærm eller har du haft en væskeskade i din computer, så benyt dig af vores walk-in service eller book en tid online, så slipper du for unødvendig ventetid.

  Hurtig reparation af mobil telefon og computer

  Vi udfører altid hurtig reparation af din mobil, telefon og computer. Skal du have ny skærm på din telefon fikser vi den lige så hurtigt, som du smadrer den. Når du benytter dig af Care1 til dine reparationer bevarer du din garanti, da alle reparationer foretages af uddannede teknikere. Hos Care1 er dine enheder altid i trygge hænder, uanset om det er din mobil, telefon eller computer, du skal have repareret.

  Reparation af Apple produkter

  Hos Care1 er vi Apples største servicepartner i Danmark. Det betyder, at alle vores butikker har teknikere, der er uddannet i Apples produkter. Kig ind med din iPhone, iMac eller Macbook og lad vores teknikere løse dine udfordringer. 

  Har du en gammel iPad liggende, så tag den med ind til din nærmeste Care1 butik, hvor du mod et lille ombytningsgebyr kan bytte den til en ny. Du kan læse mere om vores iPhone reparation i Esbjerg her.

  Besøg Care1 i Esbjerg

  Hos Care1 i Esbjerg står vores dygtige og hjælpsomme personale klar til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer. Vi er en af landets førende servicevirksomheder indenfor reparation af computer, mobil og tablet.

  I Esbjerg reparerer vi alle kendte mærker og alle enheder. Vi har landsdækkende walk-in service, så tøv ikke med at kigge fordi og få gennemgået dine enheder.
  Butikken ligger godt placeret i Esbjerg, og du kan nemt og hurtigt komme til og fra butikken. Vi sidder klar til at hjælpe med reparation af din mobil telefon og computer.

  Loading...