Hvem er vi?

Care1 er en af landets førende servicevirksomheder indenfor reparation af mobilprodukter og IT. Ydermere er vi Apples største servicepartner i Danmark og samtidig certificerede af Huawei. 
Din garanti bevares og alle reparationer foretages med originale reservedele af uddannede, professionelle teknikere. Det er din tryghed for at dit produkt er i gode hænder.

Vi tror på at den personlige service giver glade kunder og vi er med dig fra du indleverer dit produkt til du står med det i hånden igen. Vi har derfor oprettet en række ”servicepoints” rundt om i landet så du altid kan sikre dig en personlig gennemgang af din enhed, hvis den har brug for service. Vores dygtige teknikere gennemgår produktet sammen med dig ved indlevering og du får en udførlig beskrivelse af reparationens karakter efter endt behandling. Undervejs vil du altid, på vores hjemmeside, kunne se hvor langt din reparation er i processen.

 Som Autoriseret Service Provider er vi din sikkerhed for at alle reparationer udføres med originale dele og efter producentens retningslinjer.

Care1 er vores navn. Men bag ved ligger mange års erfaring under number1service A/S. Selskabet er startet i 2007 og har specialiceret sig i service og reparation af mobile produkter. Både for erhverv og private.

 • Apples største service partner i Danmark
 • Landsdækkende walk-in service
 • 10+ års erfaring
 • Huawei autoriseret service partner
 • Professionel renser af væskeskader

Som kunde er du 100% i fokus hos Care1. Vores højeste prioritet er at sikre dig et hurtigt og tilfredsstillende serviceforløb

Vi håndterer alle kendte producenter og er din garanti for autoriseret service. Har du spørgsmål til netop DIN enhed? Så kontakt os!

Care1 og forsikring

Hos Care1 har vi specialiseret os i at håndtere forsikringssager, så dit produkt er i sikre hænder. Vi har samarbejde med en lang række store forsikringsselskaber, som ved skade vil henvise dig til os.

Alle vores teknikere er uddannede og certificerede i håndteringen af de produkter, som vi servicerer og bliver løbende efteruddannet når nye produkter introduceres på markedet. Dette sikrer dig den højeste ekspertise indenfor netop dit produkt. Derfor kan du trygt søge råd og vejledning hos os. Alle reparationer udføres i ESD (antistatisk) sikrede omgivelser. Det er din sikkerhed for en korrekt og sikker håndtering af dit produkt, mens det befinder sig hos os. Vores uddannede teknikere foretager test og screening af dit produkt, ud fra din fejlbeskrivelse og producentens angivelser.

Får du en skade, kontakter du dit forsikringsselskab og får et skades nr. Dette, samt dit beskadigede produkt, tager du med forbi en af vores afdelinger, hvorfra vi vil håndtere sagen videre. Du kan også vælge at sende dit produkt med en fragtservice.

Vi vægter den miljømæssigt korrekte omgang med og bortskaffelse af elektronikprodukter, meget højt. Dele bortskaffes kun i samarbejde med vores ISO 14001 certificerede partner og følger EU´s WEEE direktiv.

Soenderjyske - Care1SquareTrade - Care1Gjensidige - Care1ADIS - Care1

… og mange flere

Care1 og erhverv

Care1 servicerer mange Danske virksomheder som prioriterer kvalitet og faglighed, når de skal have undersøgt og repareret deres IT udstyr. Vi har en lang række erhvervsydelser, som er udviklet til at lette dagligdagen for både virksomheden og dens medarbejdere.

Care1 har som autoriseret servicepartner for mange af de kendte brands, den rette erfaring og de nødvendige værktøjer til at foretage en grundig fejlsøgning af din enhed. Vi fejlsøger din enhed efter producentens retningslinjer samt din fejlbeskrivelse og kan give dig en fyldestgørende tilbagemelding omkring konstaterede fejl på din enhed.

Kontakt vores erhvervsafdeling for en uforpligtende dialog omkring hvad vi kan gøre for din virksomhed – uanset størrelse eller produktmærke.

Hos Care1 kan du indlevere alle produkter til autoriseret service og vi sikrer dig:

 • Producent certificerede teknikere
 • Bevarelse af din produktgaranti
 • Originale dele
 • Sikker data håndtering i henhold til GDPR

Som autoriseret Apple Service Provider kan vi tilbyde en række fordele for dig som ejer et Apple produkt. Herunder bla.

 • Autoriseret håndtering af dit Apple produkt
 • Reparationer udføres med originale dele
 • Bevarelse af din produktgaranti
 • Uddannede Apple teknikere

Care1 og garanti reparationer

Hos Care1 håndterer vi garanti og reklamationssager på alle kendte mærker. Det gælder alt fra mobiltelefoner til tablets, computere, hovedtelefoner og tilbehør.

Ofte kan du spare tid ved at indlevere dit defekte produkt direkte i en af vores afdelinger. På denne måde undgår du forsendelsestiden fra forhandler til vores værksted. Der kan dog være tilfælde hvor reklamationen skal søges hos den forhandler hvor produktet er købt.

Garanti reparationer udføres og returneres uden beregning for slutkunden.

Reparation af Iphone - Care1

Care1 og betalbare reparationer

Har du et defekt produkt som ikke længere er dækket af reklamationen, er du naturligvis også velkommen til at tage forbi en af vores afdelinger. Så vil vores teknikere kunne stille en diagnose og give en pris på en eventuel reparation.

Er en reparation ikke omfattet af garanti, fremsendes et skriftligt tilbud på reparation. Ved modtagelse af din skriftlige/elektroniske accept, bliver reparationen påbegyndt. Ved accept af tilbud fraskrives fortrydelsesretten, idet dette er en ydelse, der påbegyndes straks efter modtagelse af det indsendte produkt og som specialordre baseret på serienumre på produktet.

Kan der ikke konstateres fejl, brud, fysisk skade, væskeskader m.m. og/eller fremsendte tilbud afvises, opkræves et undersøgelsesgebyr. Dette dækker modtagelse, registrering og undersøgelse.

Omkostninger i forbindelse med accept af fremsendt tilbud, reparation, service m.m. vil blive opkrævet via et betalingslink, der sendes via e-mail eller online betaling via sikker betalingsside (DIBS). Din ordre vil først blive behandlet, når det tilsendte betalingslink er reserveret ved Care1. Beløbet vil først blive trukket, når ordren er afsluttet og afsendt. Du kan ikke uopfordret afhente et indleveret produkt

iPhone reparation - Care1
iPhone diagnose - Care1

Opret din servicesag hjemmefra

Du kan med fordel oprette din servicesag hjemmefra. Her kan du tage dig god tid og få alle detaljerne med. Når sagen er oprettet, kan du aflevere dit produkt ved disken i en af vores butikker hvor en tekniker vil tage godt imod den og sørge for at den bliver behandlet.

Ønsker du at oprette din sag allerede nu, så tryk på nedenstående knap og kom godt i gang.

OPRET DIN SERVICESAG HER
Selvbetjening - Care1